No priznajte sa, kto z vás v zábere obchytkáva toho legionára?
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/regiony/aukcia-minci-tuto-dvojkorunu-vydrazili-za-15-tisic-eur.html

No Svetlana sa môže stať maskotom budúcej aukcie🙂
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Tak jsem poctivě pročetl celou diskusi a musím říct, že jsem asi o dost přišel... Miciko, ty ceny nahoře jsou v eurech nebo v korunách? 😁
Ale vážně, za kolik šly 20, 100, 1000 nevydané? V tom odkazu od Jirky sice něco vidím, ale když jsou ty ceny ne úplně OK, tak se raději zeptám.

Pokiaľ niekto nedôverujete slovenským anulátom alebo specimenom, tak rád tieto bezcenné bankovky kúpim. Nechcem, aby ste sa zbytočne stresovali, že vám doma tiká časovaná bomba.😉
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Kdybych je vlastnil, tak bych je pravděpodobně teď neprodával, asi bych za ně nedostal tolik, jako v době , kdy bych je zakoupil. Před rokem byla po nich sháňka a ceny byly vysoké. Teď dost poklesly. Uvidíme, čas ukáže. Já nechci hanit tyto kousky, anuláty šly celkem dobře na dračku, u specimenů to bylo horší. Jen mi je velu líto, že nikdo neumí / spíš nechce / sdělit, kolik takových bankovek může být v oběhu. A tím se cena / možná neoprávněně / snižuje. Např. 50 Sk 1999 s. A byla na sběrateli/ jak jsem psal / myslím v 10 kusech za 380 Eu kus, dnes se prodala za myslím že za 240 Eu.? Myslíte, že majitelé slevní, uvidíme.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.