Myslím si, že niektorých kolegov by mohli zaujímať položky v tejto aukcii. V ponuke sú aj bankové vzory a taktiež aj napr. legionár.
www.numizmatikamch.sk
Podle mě není, ale nechci přilévat " benzín do ohně ". Podle publikace Karasiewicze souhlasí série, ale číslo je úplně mimo. Ale sami víme, že se několik kousků b vz. objevilo za anebo před číselnou řadou, nikdy ne však o tak velký kus.
Inak prikladám fotografiu 100 Ks - pretlač. Tu je tiež rozdiel medzi veľkosťou perforačných dierok. Takže predpokladám, že to bude asi normálne ako u tejto tak aj u bankoviek ponúkaných na aukcií.
Inak prikladám fotografiu 100 Ks - pretlač. Tu je tiež rozdiel medzi veľkosťou perforačných dierok. Takže predpokladám, že to bude asi normálne ako u tejto tak aj u bankoviek ponúkaných na aukcií.
Obrázky:
...
Tak to bohužel vypadá, že nedorazím. Změnil se během tohoto týdne program a ájezd na kterém jsem měl od 15-16. 10 . být na jižní Moravě, byl bohužel zrušen. A z domu asi nepojedu, když tak zkusím něco přes telefon. Škoda.
Tak to bohužel vypadá, že nedorazím. Změnil se během tohoto týdne program a ájezd na kterém jsem měl od 15-16. 10 . být na jižní Moravě, byl bohužel zrušen. A z domu asi nepojedu, když tak zkusím něco přes telefon. Škoda.
To je škoda, že tam nebudete. Chcel som konečne osobne podať ruku.