Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie

Děkuji za určení - je to ono a z 3.tiskové desky - bohužel nikdo si nevšimnul - čím je tento 4-blok zajímavý-je to jak píše starky3,že chybí sluníčko a nejem sluníčko ale také celá polovina střechy a to nikdo neviděl- bohužel nevím jak to mohlo vzniknout - nikde se o tom nepíše - alespoň jsem to nikde nenašel ale každopádně je to zajímavá vada - ví o tom někdo něco?
Obrázky:

Ale všimnul,jen jsem nereagoval.Myslel jsem,že je to tak evidentní,že to uvidí každý.Z obrázku to ukazuje na zakrytí části kresby něčím nežádoucím.Alespoň mě to tak připadá a je to hezký kousek do sbírky.Podobné vady střechy jsou i na jiných hodnotách.Myslím 3h a 5h sv.zelená.
Mluv jen tehdy je-li to lepší jak mlčení.

Jurek, nechcem byť za zlého, ale mne tam okrem tej časti strechy a slnka chýbajú časti písmen uhorského razítka. V hornej časti štvorbloku je jasne viditeľná skratka mesiaca APR no toto mi v tom spodnom razítku veľmi chýba.
Je to také, akoby na tej časti známky, kde by mala byť strecha a slnko, bol malý Bermudský trojuholník a okrem spomínanej strechy a slnka sa tam záhadne stratili aj časti písmen APR... Sakra to je mi záhada ... :-)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.