Moderátoři: smith

A podle čeho si zjistíte poštovné? 🙄
Rauch normálně posílá mince spolu s fakturou, u první aukce nebo větších částek může přijít jen faktura a mince po jejím zaplacení.
Tohle mi zní jako sci-fi, vždyť by byl sám proti sobě.
Mimochodem, v Auctions / Results je možnost se podívat do db, po zadání zákaznického čísla (objeví se na faktuře) to vypíše výsledky, většinou tam jsou už v den skončení aukce večer.

No já jsem u Raucha dražil celkem třikrát a nikdy mě neposlali předem bez zaplacení ani mince s fakturou, ani samotnou fakturu.
Když už bylo pár dní před koncem splatnosti spočítal jsem celkovou částku s procentama, přidal jsem 7 Euro poštovný a zaplatil přes PayPal.
Za 3 dny jsem materiál měl doma.
Tak nevim, jestli mi to 3x zapoměli poslat, ale už je to asi 2 roky zpátky.

díky, dá se to nějak zjistit i přes sixbid? nějak se k tomu nemůžu dopátrat... nebo to funguje jen při dražení napřímo?

Dneska mi prisly mince od Raucha. Ani jsem nevedel, ze jsem tam neco vyhral, divne🙂 Prisly mince i faktura. Myslim, ze v minulosti mi jednou ci dvakrat Rauch poslal i elektronickou fakturu a tu jsem zaplatil. Mozna je to jen skrz jeho eAukce ci jake.
Voloda16: pres sixbid zjistis akorat vydrazene ceny ale ne, zda jsi to vyhral. To musis znat sve ident. cislo a jit na jejich web.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.