Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Je to fotografie, která mi byla zaslána, nepořizoval jsem ji. A protože se mám podle ní rozhodnout o koupi nebo nekoupi, žádám o názor. Že nepodporujete lenost, vám chválím. Nicméně výtka nepatří mně a kdoví, zda autorovi - neznám jeho schopnosti, možnosti, stáří, nemoce ani stav mentální svěžesti. Obviňování je snadné, není to ale projev vstřícnosti.

Název vlákna zní: “Jak rozluštit puncovní značku na příboru”. Je mi líto, pane, jste snad znalý, nicméně nadutý hlupák. Snad vám nebude činit nesnáze převést si toto označení do rodného jazyka.

Toto fórum má svá pravidla. Detailní foto značky a také foto celého předmětu nebo souboru je tu standardem. Vaše urážení uživatele stator je naprosto nepřípadné. A přidávat k urážkám narážky na to, že někdo mluví slovensky, ukazuje dost, co jste zač. Chcete něco výhodně koupit, a když Vám tu hned všichni zadarmo neporadí, tak urážíte jak trumpeta. Kdybyste taky nebyl trumbera a uměl číst, tak si dáte do googlu nápis z vidličky „ERCUIS 84“ a hned víte, co je to za „cennost“.
Tady si můžete počíst, co znamená to číslo 84, pokud tedy ovládáte i jiný jazyk než tu Vaši báječnou češtinu.
https://www.925-1000.com/a_platenumbers.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.