Ok, to už je solidnější, je to trochu vidět, vypadá docela dobře. Co ještě takhle druhou stranu?
Usilovně zjišťuji skutečnou cenu a pokud ji nenajdu, tak budu odvozovat od dnešní ceny sady oběžných mincí z roku 2003.
Mohl byste mi napsat tel. č. nebo mail třeba formou sms? Chtěl bych se bavit o možnostech doručení + samozřejmě ta cena.
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!

2003 napsal/a:
jen tak mimochem 50,- Kč z roku 2003 je nyni v obehu hrozne moc. Sam sberatel minci nejsem, ale v penezence mam hned tri. Chcete mi rici ze mi za ne date pres 800,- Kč? Vsechny jsou jako nove
z pekla štěstí, mít v peněžence tolik kovových padesíátikorun a mezi nimi hned 3 z roku 2003 😲 , není to náhodou 1993 😎 ?

info napsal/a:
Si delate srandu za mych 150,- Kč mi date 2400,-Kč? Pokud to tak chapu? Proc jsou tak cenny kdyz jich je tolik?
pokud se jedná o ročník 1993, pak je tato mince zcela běžná.
momentálně se zde licituje na 1ks mince z roku 2003 která tak zcela běžná není, řekněme že je dosti unikátní

2003 napsal/a:
Ne mam opravdu 2003. Si delate srandu mate mylne informace. Moje pritelkyne ma v penezence dalsi dve takze je to blbost s tou cenou neverim vam.
Já Vás také nepřesvědčuji abyste mi věřil. Přesvědčete Vy mě a dodejte foto těch mincí, je samozřejmě možné, že se mýlím.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.