Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#601 31. 10. 2021, 23:13

No ta Bohdalka, nejvyšší státní metál (a v pořadí druhej, už má medaili za zásluhy)..kua to je komedie..😃

Profilový obrázek
stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

#602 31. 10. 2021, 23:16
barbare proč se očkování bojíš?Já si nechal hvízdnout hned jak to šlo ,vyhnul jsem se Fajzru a počkal si na Modernu.....a jak jsem četl zvětší se ti penis už ho nebudeš mít jenom 21 cm ale 27 tak se neboj chlape jeden a ještě uděláš doma parádu....😃 😃 😃 😋

Na tretiu dávku nechoď ramires. Z praktických dôvodov. 50cm už by robilo problém.🙂
-s-

Profilový obrázek
ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

#603 31. 10. 2021, 23:21

...stani ,já musim ,konečně to bude 10 cm😃 😃

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#604 31. 10. 2021, 23:22
barbare proč se očkování bojíš?Já si nechal hvízdnout hned jak to šlo ,vyhnul jsem se Fajzru a počkal si na Modernu.....a jak jsem četl zvětší se ti penis už ho nebudeš mít jenom 21 cm ale 27 tak se neboj chlape jeden a ještě uděláš doma parádu....😃 😃 😃 😋

:) nebojím, naopak... počkám uvidím, jak jsem psal byl jsem několikrát v přímém kontaktu s nakaženýma, dokonce nyní jsem v karanteně (syn má kovid, bez příznaků) čert ví proč, ale pořád jsem odolný, v mém případě očkování nedává smysl.V minulosti jsem kovid klidně mohl mít a ani jsem to nezaregistroval..

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#605 31. 10. 2021, 23:58
Jak kdy hoď ku, někdy dvě po večerech. Aktuálně díky karanteně často . Aby si se dostal a udržel na špici, následně utkal ve finálních soubojích, potřebuješ maximální 80-90% úspěšnost .. Denně alespoň 5-7 soubojů ,samozřejmě jedna se o pravidelné týdenní turnaje, je dobré si vše naplánovat tak aby si dodržel maximální počet her.. Souboje jsou krátké zpravidla 15-20 min..na každý tah minuta, pokud nestihneš v termínu prohráls..k hrám máš určitý kredit, který se ti vítězstvím postupně navyšuje, naopak prohrou snižuje. Turnaje jsou rozděleny podle měst, každé město mají svou sazbu ke každému souboji .. K očkování pouze to, že zaručeně vysokoprocentně neochrání ohroženou a náchylnější populaci, je potřeba aby se stále maximálně chránili.. . Je nesmysl abychom se všichni museli přispusobit, respektive podřídit a proti své vůli několikrát očkovat, navíc vakcínou která není tak účinná jak by měla být.. Osobně klidně budu nosit náhubek a zaplatím si i pravidelné testy, abych nedejbože někoho neohrozil, ale očkovat se nepotřebuji..

Minuta neni moc, ja bych dal tak 1 partii za vecer, a mel bych dost. Ale nehral jsem asi 30 let. Predpokladam, ze nelezis v sachove literature, ale preferujes praxi. Jsi fakt dobrej.

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
Medo

Uživatel

Zaregistrován:
5. 2. 2021

#606 1. 11. 2021, 07:14
:) nebojím, naopak... počkám uvidím, jak jsem psal byl jsem několikrát v přímém kontaktu s nakaženýma, dokonce nyní jsem v karanteně (syn má kovid, bez příznaků) čert ví proč, ale pořád jsem odolný, v mém případě očkování nedává smysl.V minulosti jsem kovid klidně mohl mít a ani jsem to nezaregistroval..

Presne tak ako ja celý deň som sedel v aute s nakazeným oni celá rodina príšerný kašeľa ja nič , syn v karanténe zo školy na 2 deň večer 39,5 c a hnačka dali sme mu IVM do hodiny teplota normál , už mu vôbec nič nebolo .
Každý nech sa rozhodne ako chce , 10 ľudí čo som poznal zomrelo na cov.
1 po očkovaní , sused má 2 mesiace po očkovaní hrču v mieste vpichu a nevie tú ruku podvihnúť viac ako po plecia dokonca keď som mu nalial tak musel použiť druhú ruku.😕

Cui bono? , Cui prodest?

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#607 1. 11. 2021, 07:23
...stani ,já musim ,konečně to bude 10 cm😃 😃

:-D Dobrý

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#608 1. 11. 2021, 07:42

barbar napsal/a:

,

🙂 nebojím, naopak... počkám uvidím, ,

Uvidíš co? 🙄

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#609 1. 11. 2021, 07:52
Minuta neni moc, ja bych dal tak 1 partii za vecer, a mel bych dost. Ale nehral jsem asi 30 let. Predpokladam, ze nelezis v sachove literature, ale preferujes praxi. Jsi fakt dobrej.

:(

Šach je vynikajúci prostriedok na pilovanie mysle.
Žiaľ ani ja už nedám 100% koncentráciu. Jediné čo mi zostalo vedieť zhodnotiť veci niekoľko krokov dopredu.,ale aj to nie je čo bývalo... ☹️

Jeden z dôvodov prečo barbar uvažuje inak ako väčšina diskutérov.
Držím palce pri hre Barbar. 👍😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#610 1. 11. 2021, 10:38

Šachy jsou fajn, ale v podstatě primitivní a pro dnešní lidi méně zajímavá hra než nejlepší deskovky. Najít někoho na šachy a stolní fotbálek je těžké. Najít někoho na deskovky, videohry, fotbal .. plná prdel :-)

ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.