Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

tak čekej tiše až to někdo nabídne.....je to téma ´´daruji´´ ne ´´kdo daruje´´ příjdeš mi dost vlezlý a otravný... že ti to párkát vyšlo je chyba soucitu a slaboduchosti kterou sis vynutil....na prudko ty nejsi žádný mladý smradoch ,já si tě vygooglova..........l,jsi jen vychcaný zmetek co nemá línou hubu a bohužel kluci tady ti to žerou,přitom by mohli fakt podarovat začátečníky (mladé co nejsou výdelečně činí)

tak neviem ale gooogle si asi nepoužil ale asi www.ničnenájdem.sk ja niesom mladý ale som začiatočník v tomto zberateľskom obore. neboj sa ty aj ja somm si ťa vygooglil a ty si fakt "úžasný". Neviem ale ty si to neviem kde hladal lebo na internete ma nenájdeš ale OK. A ja sa dáko značne nevnucujem v tejto rubrike už písali že darujú alebo majú bankovky. Tak neviem čo riešiš. Tak si odchod a nestaraj sa.

víš co dado ... dej mi adresu a já ti pošlu chleba aspon ti to na chvíli zavře hubu.....déj, déj, déj,, daru,j daruj, daruj,.......... začínám, začínám,.. atp..... nevím jak na slovensku ale u nás se tomu říká: trapný,somrák,vychcánek atp.
já bych ti řekl: naser si!!! podaruji radši nějakého mladého (nevýdělečného) kluka (či holku) at má radost...

tak tak ... dadovi zadarmo nic nedarovavat 😉 jedine na vymenu😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Dado,nezlob se,ale rubrika darujem je především pro šlechetné nabídky nepotřebného materiálu
potřebným.Ty nenabízíš nic,jenom prosíš a žebráš.Dado,tebe to fakt není trapné?
Co se ti v životě tak strašného stalo,že máš tak ohnutou páteř, že ti nevadí ji ohnout až k zemi
jen proto, aby jsi dostal pár kousků něčeho, hlavně zdarma.Vždyť ti za takové škemrání
musí být hanba nebo tomu tak není??

já už tě taky seru>...já chtěl jen zdůraznit tvé motivy,charakter a to už na té zdi je.....takže zbytek je na ostatních zda budou tak ´´hloupí,solidární,naivní´´ a něco ti ještě dají🙂 HAWGH .. 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.