Sice jsem si tu koupil pro radost také tři kousky Brünn 2 (a celkem za slušnou cenu), ale hlavně jsme tu přišel propagovat to naše bížící se dubnové brněnské sběratelské setkání...
Blíže vše tady....
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/burzy-filatelie-21912?page=29&per-page=10

Už před veletrhem organizátoři avizovali, že Česká pošta (na rozdíl od německé) se veletrhu nezúčastní (to už nebudu ani letos komentovat), byla to škoda, návštěvníků a tedy i potencionálních zákazníků třeba tiskových listů (kdyby je někdo vytvořil) nebo otisku případného příležitostného razítka byla spousta...

Nějaké mínus?
No, každý rok, mě znovu a znovu překvapí zdejší hotelová restaurace... nejen cenami (pivo 90 a kafe 80), ale i jakousi neprofesionalitou zdejší obsluhy...která je každoročně překvapena kvantem návštěvníků a tím, že něco chtějí si objednat, takže úroveň obsluhy tak někde na stánku u kolotočů...
Nebrali platbu kartou (v hotelové restauraci? Jak to asi vysvětlují ubytovaným cizincům?) já dostal kafe v šálku, bez taliřku, bez lžičky, hrníček z venku pokapaný (klasický "nádražák"), jak to teklo z kávovaru asi bokem... cukr si vemte tamto, mlíčko v kelímku také, lžička tam bude také někde...
No...za 80? Tvl....
Takže klasika... nakonec U Fleků...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.