Nebo tento, pravda stál již v roce 2003 skoro 2000Kč 🙂
(ten první je z roku 1660, tento druhý 1659)
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

No nelze vyloučit, že se časem ukáží jako mnohé další z období 1659-72 v aukci Šumperk, který jistě navštěvuješ(nebo sleduješ) 🙂

jan322: No mám představu vyšší ceny, proto volba Šumperku kam jezdí hodně nákupčích z Polska(a ti dnes vlastně víceméně dělají ceny na trhu těchto ražeb po celé Evropě) a postupně tam po dílech asi půjde celá má drobná LWB, jak jsem tu již asi v minulosti někde zde zmínil. Uvolním si tak finance na početňáky z oblasti, kam mi nic dlouho nepřibývalo a tím mne přestávala bavit. A sbírat hodně věcí na určité kvalitové i cenové úrovni z běžného příjmu nelze.
Pokud by jsi měl nějaké početňáky co by mne zajímaly, pak jsem ochoten pustit nějaké LWB i mimo aukci. Prostě zde mne narovinu zajímají pěníze na moje další nákupy nebo početňáky co sbírám.

jan322 napsal/a:
Nejsem členem ČNS a ani se jím stát nehodlám (falza na aukcích, fiktivní limity a arogance některých jejich členů ve vedoucích pozicích). ...
někde něco z tohoto možná platí, ale rámcově s tím nesouhlasím (i když nemohu znát ani zdaleka situaci všade ani všechny lidi)
Jinak má turtle pravdu 😐

Ahoj!
Mohu si požádat Dracek kontaktujte na mail: m.grandowski@interia.pl ohledně 1 krejcar 1654/55 bratři Jiří, Ludvík, Kristian (1651-59) - Chtěl bych koupit tuto minci.
Připravuje publikace na toto téma.
Zdravím,
Marcin Grandowski, Polsko
Hello,
Would Dracek please to contact me via email: m.grandowski@interia.pl regarding to 1 krejcar 1654/55 of three brothers Georg, Ludwig and Christian.
I would like to buy this coin - I prepare the publication on this topic.
Best regards,
Marcin Grandowski, Polsko
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.