Moderátoři: smith

Aj ty si tu?Ja idem tiež niečo poriešiť, takže ak tam budeš daľší Slovák a ešte k tomu bude ponúkať SR bankovky, tak budem vedieť, že si to ty :-)
PS: Ja budem s priateľkou, ako poznávacie znamenie :-) Mal by som možno záujem o niektoré SR bankovky, tak môže spraviť nejaký obchod.

pratele, priste normalne se jmenovkama jak na konferenci !!!
;)
Ja jsem treba az po prichodu domu zjistil, kdo byl NumizmatSR, a to podle debaty
vedene zde o 2000K/1944 poukazce

Páni, tak to sme tam boli takmer celé osadenstvo odtiaľto :-) Ja som sa už predtým poznal s jhkr a Hanes159, ale vidím, že som mal tú česť sa porozprávať aj s inými zberateľmi ako napr. Jirka72. Pána Karasiewicza poznám tiež osobne, ale jeho som tam nevidel.A s Vami pán Mutina a Rihav-om, som komunikoval?Keby sme sa predstavili, tak by som vedel, ale takto nie. Škoda :-( Sedeli ste niekde za mnou asi.

Ani jeden 😆 Nepozeral som veľmi tovar v predsále nakoniec. Len s Hanesom159 sme pozerali ten spomínaný Darex, kúpil by som ho, ale nezostali mi financie :-( Lebo som bol tak dohodnutý s pánom Veselým, že keby som si vydražil položky za vysoké sumy, tak sa vyrovnáme neskôr, pretože som nemal pri sebe veľkú hotovosť.Inak by som bral ten Darex.Ale zaujímavo dopadol ten vo vnútri.Išiel za 50 tis. a bol to presne ten istý 10 Kčs Darex ako v predsále za 15tis. Nechápal som, pán si asi nepozrel ponuku v predsále, inak by nedal takú premrštenú sumu...

Jestli jste to Vy, mladší v brýlích, tak já byl ten fousatý v brýlích. Rozebírali jsme např. 5 Sk 1945 , že sháním s. O.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.