Víte co, nemám zapotřebí se do Vaší diskuse zapojovat. Stejně nikoho nového mezi sebe zřejmě nepustíte. Měl jsem v úmyslu nabídnout 200 Kč p6x z roku 1993;RÉPUBLIQUE DU ZAÏRE, ale myslím si, že tady to nemá vůbec smysl. Dám ji na eBay a nemusím se cítit, jako že někoho obtěžuji.

Víte co, nemám zapotřebí se do Vaší diskuse zapojovat. Stejně nikoho nového mezi sebe zřejmě nepustíte. Měl jsem v úmyslu nabídnout 200 Kč p6x z roku 1993;RÉPUBLIQUE DU ZAÏRE, ale myslím si, že tady to nemá vůbec smysl. Dám ji na eBay a nemusím se cítit, jako že někoho obtěžuji.
spatna volba, na ebay si toho nevsimne spousta tech, co by to radi drazili ...

ach jo 🙄 včera jsem byl na operaci a teď to tady pročítám jsem už doma a nevím jestli na mě nepůsobí ještě ty oblbováky co do mě cpaly ? co 😁 ? , neměl by jste ještě v záloze 5000K 1919 ?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.