Moderátoři: Akir, smith, ikanek, regula_jan, Pavel_III

Prosím o pomoc s identifikací vyobrazených známek Ukrajiny. Předpokládal jsem, že ty první budou uváděny podobně jako třeba Moldavské, ale v katalogu jsem je nenašel.
Nenašel jsem však nikde ani přetiskové známky Ukrajiny s přetisky UPP. Může mi, prosím, někdo s jejich zařazením pomoci? Děkuji.
Obrázky:

katalog není nic oficiálního, je to publikace jako každá jiná knížka nebo elektronické medium.
možná katalogy existují v rámci danne země a společenství filatelistů, stejně jako u nás je kvanta různých specielních katalogu k různým věcem.
podstatné je že to nejsou oficiální poštovní ceniny a dá se o nich hovořit jako o lokálních soukromých edicích.
Co se v mládí nenaučíš, to můžeš ve stáří najít.

Ja som Michel nepoužil. Použil som Google Lens. Od prečítania príspevku po výsledok vyhľadávania - cca 10 sekúnd. Nie veľa, niečo našlo.
Napr. aj na wikipedii:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Файл:Turk-2-2.jpg
Turkestanská známka - vydanie 1 ?

Columbo, díky za reakci, ale nešlo mi ani tak o to známku najít, jako spíše zjistit, zda se jedná také o neoficiální vydání a do které země v oblasti Turkestan ji případně zařadit. Obdobně mám problém také s dohledáním těchto známek z jihosibiřské Tuvy. Také nevím, zda se jedná o oficiální vydání či nikoliv. Katalogy mlčí. Alespoň ty mně dostupné.
Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.