Moderátoři: smith

Orromirdin: udelate naky navrh bankovky 10.000 kč z v.havlem?
www.Papirovaplatidla.cz
Katalog bankovek Československa od r.1918 až do dnes.

Myslím, že to je dosť ťažká úloha a pre mňa diskutabilný motív na bankovku. Je mi ľúto, že česko/slovensko prišlo o skutočného štátnika, no nemyslím si, že patrí na bankovku. Ale ak by som mal čas, samozrejme nie je problém z čírej nostalgie niečo na túto tému navrhnúť. Nedávno som premýšľal nad tým, že by nebolo zlé začať pracovať na nových slovenských korunách (keby niečo). No osobne si myslím, že by konečne mohli zaujať miesto na peniazoch vynálezcovia, umelci, vedci a na rubových stranách príroda. Fauna, flóra... Dokonca by som rád urobil nejaký prieskum. Čo Vy na to?

Orromirdin > ano, přesně to mě napadlo v souvislosti s tím, jak se teď mluví hypoteticky o krachu Eura ... jak by asi vypadal návrat ke "starým měnám". A vzhledem k tomu, jak pěkné máte návrhy a jaké je jejich perfektní provedení, bych nějaký nápad viděl na tohle téma docela rád🙂

Přidám jednu do série... 😁
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Milí kolegovia, strašne ma bolí zub, tak nie a nie zaspať, ale na druhej strane sa neviem sústrediť na prácu. Preto aj keď iba vo forme neprepracovaného návrhu pripájam svoje PF. Prajem veľa zdravia, úspechov a splnených snov v novom roku! S pozdravom Orr
Obrázky:

100 kusov čoho? (-: Vždy záleží od toho, akou tlačou to má byť
tlačené (a na aký účel). 100 kusov je malinký náklad - takže digitál.
A to by nemalo vyjsť draho. (Treba myslieť na to, že na hárok A4 sa zmestia
cca 3 kusy bankoviek, takže 100 kusov to je cca 34 hárkov. A najčastejšie
pri digitálnej tlači vyraďujem veci na A3 - 16 hárkov...
Iná vec je spracovanie grafiky či špeciálne požiadavky...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.