a viete kto je ten pohádkář ,stary znamy Londincan
to je jeho druhy nick,znama firma
ten prodejce?😲
samozrejme ved ma rovnaku IP adresu ako Londican,už ma raz podviedol predal mi 10korunu so zubkov&m kolkom,a ešte že ma upozornil Smith že to doma narobil zubky👿

rovnaka ip nic neznamena. niekde ma aj cela dedina alebo sidlisko rovnaku ip....
tym ale netvrdim ze to nemoze byt on...
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Vidím, že jsem nezvolil nejlepší způsob prodeje té ČR, nevadí, nechám to doběhnout a v neděli to asi bude lepěší prodat přes Aukro. Nabídek přibývá a nechci vypadat, jak " vychcánek", který šponuje ceny. Nefunguje mi furt ten scan, tak jsem to chtěl vyřídit taklhle. Budu si muset půjčit zas ten digitál a nafotit to.

jano7B9 napsal/a:
rovnaka ip nic neznamena. niekde ma aj cela dedina alebo sidlisko rovnaku ip....
tym ale netvrdim ze to nemoze byt on...
a čo misliš kolko takych škaredych kobercov na akych to foti?nahoda že su rovnake?teba nepodviedol ti nepoznaš jeho štil ojebavania,kolko ludi sklada staru Škodu oktavia? a prave oni dvaja skladaju nahoda asi,od oboch som kupoval bankovky byvaju v Staškove nahoda?obaja sa volaju Lukáš ?😲

pisal si o ip, tak som sa vyjadril k ip.
a mna by oebal len raz...
a naposledy😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Dobrý deň všetkým, toto fórum sledujem, avšak až teraz som mal potrebu sa prihlásiť nakoľko ste obvinili jedného pána, ktorého nepoznám, že som to ja. Ospravedlňujem sa mu , nakoľko sa bude cítiť .....
Pokiaľ má niekto niečo rád uvítam Vaše reakcie cez aukro - kontaktovania aj keď do dnes som nedostal žiaden mail. Čo si kto myslí je jeho vec, snáď mi dotyčný prepáči avšak pan Gajdošík Vás poznám veľmi dobre škoda že do dnes ste nemal odvahu ani len napísať.
Pekne chatovanie.

jano7B9 napsal/a:
pisal si o ip, tak som sa vyjadril k ip.
a mna by oebal len raz...
a naposledy😃
aj mna,už bolo trestne oznamenia na stole u policajtov ale stiahol som ho,vratil peniaze

Pan Gajdošík pokiaľ máte nejaké narážky riešte to prosím so mnou cez mail, pokiaľ sa nemôžete premôcť je to Vaša chyba. Obec alebo mesto Staškov nepoznám ale iste máte nejaké komplexy z nášho obchodovania, ktoré potrebujete riešiť napište mi. Nebudem tu nič rozoberať ďalej pokiaľ niekto chce nech napíše.
Ospravedlňujem sa ešte raz všetkým ale momentálne som sa ozvať musel.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.