delfin44 snaha je důležitá.Bez té by jsme neměli ve vitrýnách vůbec nic.A bez snahy by si neměl ty pěkný kameny co sem dáváš.Jen tak dál.To platí i pro Kopáče a ostatní co mají tento koníček.
slacha tak ten tvůj achát z KH je epickej... ! Rád bych ho viděl až bude v lesku.
Dlouho zde nabyla krystalika.Tak s dovolením ametysty z Doubravice.Velikost drůzy 170 x 170mm.Velikost krystalů do 10mm.
Obrázky:

No ona je to hlavně taky zásluha kámošů co mě vzali mezi sebe a naučily mě hledat
samotný bych takové úspěchy asi neměl , ale jak říkáš člověk musí chtít a jít tomu
naproti! Kráááásný kameny s Tondou taháte jste velkou inspirací a kopáčovi kameny mě taky moc překvapily, jsou super!
Ještě Morcinov
Obrázky:

delfin44 - díky za pochvalu. Napsal jsi to pěkně, však já jsem ten samý případ. Od té doby, co jsem kluky, o kterých píšeš poznal, tak se to taky zvedlo. Teď si už v pohodě nakopu sám, ale oni mě to naučili a patří jim i můj dík! A většinu Morcinova, co jsem sem dal, jsme kopli taky s kámošem. On má druhé půlky. Levín a Vidochov jsem většinou zase kopal sám...
Některý kameny máš fakt parádní, tak pokračuj, třeba se někde na lokošce potkáme😉 .
1 x Levín.
Obrázky:

Tyto kameny z Levína, co popisuješ, joooo, tak to je moje srdcovka. Ale ono jich tam zase tolik není... A právě tak Vidochov. Tam jich je těch barevných jako šafránu...
2 x Levín ( Ten druhej jsem vyměnil s kolegou ).
Taky tě rád poznám, můžeme si klidně vyměnit mail 😉
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.