Zdravím kolegové.Tyhle kameny jsou z loňského podzimu.Byla tam hluboká orba tak jsem chodil v oranici.Ten hospodář na mě chvíli koukal přes plot ale neřek ani slovo.Viděl že jsem kameník co se plahočí v marastu a nechodí v osetém poli.Ale přijel tam ňákej mladší tak 43-45 a ten byl hustej ! Kdybych prý chodil v osetým tak že mě vypráská řval na mě a hned na tykačku... Tak jsem k němu v klidu došel a říkám mu v klidu že teď nic neničím a do osetého bych samozřejmě nešel.A furt měl pindy ! No a já měřím 2 metry mám 115 kg tak jsem mu u auta otevřel dveře a v klidu mě vlastním mu povídám že jestli bude ještě chvíli na mě mít ty keci tak ho s tý jeho Dácie vytáhnu a bude zle.Tak sklapnul a odjel.Takže tak... Jo a byly tam i slušný jaspisy po tý hluboký orbě-domečkáče.Ahoj.

Throm.Máte pravdu... nikdy nevíte koho potkáte a co najdete.Ale já si přeju jediný.Výlety na kameny bez žádných konfliktů🙄
Vaše kameny z Kozákova jsou krásný.Je škoda že dnes už najít něco pěknýho je nadlidský výkon kór na Kozákově.A orba na polích už taky není co bývala....😞

Bez konfliktů mi to jde.já zase vypadám jak vrah říká přítelkyně,plnovous a nepříjemný pohled,když zakricim občas i vítr ustane😈 ale většinou na hulákání co tam dělám, odzbrojujicim klidem říkám :dobrý den.Na to dobry den reagují většinou klidem,možná dokouknou na můj upravený krumpáč co mívám v ruce. ..kdo vi.ale v lomu jsou klidnejsi jak na poli či v lese...víme asi proč 😂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.