Nestraš, nám jde o to abychom na rozdíl od pořadatele nakoupili co nejlevněji. To by byl průser, kdyby Antares a spol začli kroužit po aukcích !!!

A až to Antares začne kupovať dvojmo alebo trojmo pre deti do výbavy...🙂
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Ono nezáleží na katalogu i když se mu obchodníci rádi přizpůsobí, jde o nabídku , ale hlavně o poptávku. Bajer uvádí např. u 200 Sk 2006 s. A 6.000,- kč a dneska s provizí vyšla na 120.000,- Kč !!!!!!!!!!!!!😲

Priznám sa, že jedine cene tejto bankovky sa nedivím. Jednoznačne najvzácnejšia bankovka Slovenskej republiky. Ten cenový skok hovorí o skoku životnej úrovne zberateľov, ktorí si môžu dovoliť platiť za svoj koníček viac a viac.🙂
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Keď bankárka kupuje zlaté mince a nie akcie nebude to dobré znamenie...
. . . To, že sa niečomu všeobecne verí, vôbec neznamená, že je to aj pravda. Mýty sú oddávna najväčším ohrozením poznania. Každý, kto má odvahu ich spochybniť, je na dobrej ceste . . .

Ještě mě napadla taková šílená úvaha k těm běžným SPECIMENům např. SŠ, které šly za neuvěřitelné násobky katalogu. Jestli ono to není tak, že těm lidem někdo řekl, že mají jít jenom po UNC, protože ty jsou nejlepší. A zapomněl dodat (nebo ti cvoci zapomněli), že se to až na vyjímky týká neperforovaných kusů... Nebo jestli se nerozkřiklo, že slovenské specimeny mají určitou cenu a zapomnělo se dodat, že se to týká SR a ne SŠ...😋

No každopádne musím reagovať. Naškorebeny ?? 😃 😃 Čo to znamená?? Zobrať škorb a vodu a riskovať jeho zničenie???? BLBOSŤ !!!!! To ako keby ste si kupili nove auto kde ste jeho prv. majiteľ a pri predaji Vám kupujúci,alebo zaujemca "odborník" ide tvrdiť, že auto bolo po záplave menený motor atď, ale nemenilo sa nič. Kto má pravdu ?? Samozrejme kupujúci, lebo je odborní !! 😁 😁 . Takže bankovka je v stave 3 !!! Na určenie stavu si dávam pozor a tento stav aj posúdil Macho a chlapovič. Podotýkam, že naškrobenie 😁 😁 , neviem čo to má znamenať sa neudialo. Len preto, že bankovka je v strede predretá a neláme sa v prehybe musí byť naškrobená?? Majiteľ som bol ja a pri zásahu reštaurátora bola zbavená len biologickej špiny. To isté sa udialo aj na vašom legionárovi ktorý som predal a taktiež aj na iných bankovkách ktoré mam, alebo som mal, ale zázrak, že len proti tejto máte výhrady. Z každý kto má pozná vie, že stav určujem poctivo a nič nezatajujem !!!!! Vaš názor je Váš názor a ja ho neberiem. Ale nechápem čo tým sledujete, stav 4, naškrobená.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.