Moderátoři: smith

Ja sledoval asi pul hodiny antiku a z toho hlavne Rim. Zajimave je, ze cca 50 procent polozek si rozdelilo 4-5 lidi maximalne. Z toho jeden nemec asi nejvice a pak snad rakusan. Ale i pres tu cetnost musim rici, ze prihazovali proti limitum do te doby, nez zvitezili, takze o navyseni skoro urcite neslo. Ale prakticky zadnou minci, na kterou zacali prihazovat, na limit nenechali jit. Co se tyka mych polozek (ja jen koukal, nebot jsem posilal limity), tak vse vypadalo ok.

denary: bud pod listem, nebo se musis lognout a pod kontem jsou tam vysledky: http://www.coretech.cc/CT3/clients/rauchcoins/
Lopez1506: zajimave ale je, ze jsem snad vyhral jednu polozku, u ktere byla pred online aukci o prihoz vetsi cena, nez jsem daval ja, coz jsem teda nechapal. Ale mozna jsem se prehledl..

Však taky Rauch v Rakousku byl asi 4 roky v base, za zlodějnu s mincema.😈 😈 😈

No,je jednou z firem,které jsem si kdysi v dobrém rozmaru tak nějak otestoval.
Poslal jsem dovnitř kamaráda,který o mincích ví jen to,že jsou většinou kulatý s nabídkou mincí na přímý prodej.Samozřejmě dostal instrukce...
Ale asi působil jako české"telátko Kopejtko",protože mu byla nabídnuta cca.třetina toho co později bez problémů a velkého dohadování vyplatil mnichovský Lanz....

tak to můžeš čekat taky do soudnýho dne...
Rauch mě nikdy žádný vyrozmění nebo dokonce fakturu neposlal.
Všechno si musíš zajistit sám.
Spočítat, zaplatit a doufat, že to na poště neztratí...😎 😎
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.