Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie

Je škoda že to není v celku, ale zase na druhou stranu nebuď zoufalý. Jedna známka je s okrajem archu, druhá s počítadlem a třetí dokonce rohová s počítadlem, navíc s retuší celé pravé výzdoby včetně spirál - největší známá retuš na Hradčanech. Gratuluji. A k 100h - tu skvrnu asi neodstraníš bez toho aby jsi známku nepoškodil.

Blazek dekuji za info 👍 no vim ze znamka zp 100 ma retus ale popravde jsem vubec netusil ze to je nej- retus na emise hradcany. Takze dekuji a podivam se na to 😀 jeste neco mne trochu zajima , vim ze jsme ty barvy zde us diskutovali ale prece jen !!!! Z Zech 4 znamek Ma ta okrajova jinou barvou nechci hadat ? Pokud muzu poprosit 👍 je tmavsiho odstinu
Obrázky:

Blazek dekuji za info 👍 no vim ze znamka zp 100 ma retus ale popravde jsem vubec netusil ze to je nej- retus na emise hradcany. Takze dekuji a podivam se na to 😀 jeste neco mne trochu zajima , vim ze jsme ty barvy zde us diskutovali ale prece jen !!!! Z Zech 4 znamek Ma ta okrajova jinou barvou nechci hadat ? Pokud muzu poprosit 👍 je tmavsiho odstinu
Obrázky:

predposledni foto je 91/II, ma typickou svetlinu
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.