Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#1 22. 6. 2015, 18:33

Holky a kluci a admine, pokud to sem nepatří, tak to smažte, nebo přesuňte .... Každý má svého koníčka já jsem sběratel a taky čumím dost na bednu, což je také můj koníček... Když mne matka chtěla potrestat za průser, jako kluka, tak jsem nedostal zaracha (pro slovenské uživatele překládám, jako domácí vězení😃) , ale zákaz čumění na televizi , no když tam byl zrovna nový díl Čtyři z tanku a pes, tak to bylo na hození si mašle😃 Tak jsem jenom chtěl říci stejně potrefeným tv maniakům, že se tato televize našim slovenským bratrům celkem povedla, protože zatím jsem spokojen a nelituji, že jsem si předplatil na saťáku. Jenom podotknu, že je skoro na úrovni HBO před 10 ti lety, když to začínalo na UPC ... teď HBO stojí za starou Belu i se Sebastiánem a teda Slováci celkem překvapili , tedy pokud se to zase nezvrtne. Zdar a sílu, najdeš v sýru a jezte ryby, jsou zdravé😃🙂 😋

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#2 22. 6. 2015, 19:32

Ja by som si to teda neobjednal. Nieje hodna 5 centov.

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#3 22. 6. 2015, 19:39

jano7B9 napsal/a:

Jano já jsem zatím spokojen za ty prachy a koukám na to cca týden, zatím .... HBO je jeden seriál a vzpomínám na dobu, kdy bylo HBO celkem ucházející před cca 10 ti lety plus mínus, ale to bylo americké HBO, to české stojí za ....

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#4 22. 6. 2015, 19:42

jano7B9 napsal/a:

suhlasim mam svoju zbierku filmov a to mi bohate postacuje, ziadne hnusne reklamy a to mam rozsirenu kablovku len kvoli sportovym podujatiam... Inaksie na film v TV som nepozeral zhruba 10 rokov.

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#5 22. 6. 2015, 19:53

No celkově se slovenská televize pokazila s těmi reklamami .... Pět minut filmu a 15 minut reklamy a upoutávek. Třeba Markýza neměla konkurenci, teď je to das is hrůza a nevím proč se tak pokazili stejně , jako české programy.. Já jsem fakt dřív koukal většinou na bratry přes hranici ,než na české programy. Ale Ta joj cinema nemá reklamu a mají celkem nové filmy😃

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#6 22. 6. 2015, 23:10

Ja zas rozmyslam ze dam sto korn nejakemu ukrajincovi alebo cechovi, nech mi zdiela cez net komplet ponuku s k y lin ku... Ten ich reg poplatok , mam 2 karty , teda 50 evri na rok za ponuku obycajnych crsr programov je vydieranie

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
kmotr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 9. 2014

#7 23. 6. 2015, 06:45

Jano já mám taky dvě karty, ale zaplatil jsem obě na 2 roky a za ty dva roky se uvidí co dál. Já na nějaké sdílení, nebo stahování filmů z netu nejsem.... Je fakt, že to mělo být zadarmo, alespoň se to kdysi v prehistorii Skylinku psalo. No zatím to nějak neřeším a spíše mi vyhovuje ten vztah bez smluv a jejich složité vypovídání. Byl jsem kdysi u UPC a DIGI a myslím, že zatím je SKY z toho zla to nejmenší .... pozemní tv má výpadky, rušení a jiných mnoho neduhů.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.