http://www.cnb.cz/cs/platidla/obeh/pocty_minci_obecny_kov.html
tady se mrkni na počty raženejch kusů, ty milionový náklady můžeš dát do oběhu.. tj rok 1993, 2009,9,10,11,12,

Asi jo no :-). Já našel v oběhu jen jednu vzácnější, a to rok 2004, ale to už je cca. půl roku, jinak se mi moc nedaří. Ale teď chci koupit 50 kč rok 1998 z oběhu stav 3/3 - zkrátka stav, jaký má většina 50 kč z roku 1993. Co myslíš vyplatí se koupit takový stav? Chtěl bych samozřejmě lepší, ale stavy u těchto ročníků si nemůžeme vybírat, musíme brát, to co je... Díky za odpověď

nevim jak se pohybujou ceny,ale pokud neni podmínka že musí být z oběhu tak mi přijde lepší koupit nějakou neoběhovku ze sady ,než stav 3/3.

Dobrý večer,mám 50ti korunu rok 2012,vypadá jako excentrická chyba,jak mi již tady na sběrate.com odpověděli,ale zatím jsem neměla možnost zjistit skutečnost u numismatika. dávám fotky k porovnání s jinou mincí 2012.. můžete mi tedy někdo poradit,jak to je ?? DĚKUJI..
Obrázky:

nevim jak moc to dokaze kdo ocenit, ale obcas to jde videt i u jinych nasich minci, ze jsou trosku excentricke. toto neni moc, ale samozrejme s ohledem na pozici letopoctu je to dobre videt. osobne jsem asi takovejch pajsek hodil do automatu na kafe uz par kilo. podle mne, pokud to neni poradne excentricke, moc zajimave to neni.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.