Dobrý den. Našel jsem 50Kč 1993 která má dvoubarevnou hranu po celém obvodu. Nejedná se o opotřebení materiálu ale o špatné zpracování materiálu před ražbou. Můj dotaz zní. Lze to považovat jako Chyboražba? ? ? A pokud ano jako by mohla mít cenu? Děkuji za odpověď.
Obrázky:

Pane jestli máte pět 50Kč 2003 tak jste šťastný muž. Já pracuji jako číšník a pod rukama mi projde spousty mincí. A za ty roky jsem 2003 ještě v oběhu neviděl. Vzácnost spočívá v tom že některé mince se razí v miliónových kusech takze jich je spoustu. Třeba zrovna 50Kč 2003 těch bylo vyřazeno nějaký cca. 20 000 kusů. Mohl bych vidět fotky těch pěti mincí?

info napsal/a:
Si delate srandu za mych 150,- Kč mi date 2400,-Kč? Pokud to tak chapu? Proc jsou tak cenny kdyz jich je tolik?
Pane jestli máte pět 50Kč 2003 tak jste šťastný muž. Já pracuji jako číšník a pod rukama mi projde spousty mincí. A za ty roky jsem 2003 ještě v oběhu neviděl. Vzácnost spočívá v tom že některé mince se razí v miliónových kusech takze jich je spoustu. Třeba zrovna 50Kč 2003 těch bylo vyřazeno nějaký cca. 20 000 kusů. Mohl bych vidět fotky těch pěti mincí?,

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.