Mno jo, čeče, já na to zkoušel snad všechno🙂 S&D, HiJack, AVG, Obnova systému a všechny dostupné programy a vychytávky... a vždycky když jsem se pokusil ty sviňky smazat, tak mi vypadlo připojení k netu. Měl jsem totiž původně nějakou shit ochranu co nepomohla a tak se mi to přes ní všechno natahalo... no a pak už nepomohlo nic. Nechal jsem ty trojany tam, s tím že si přeinstaluju systém... a jednoho dne vlezu na aureu - a buch... nějaká svině backdoor něco a už to bylo... Nejde ani nouzový režim, ani DOS. Hodí to modrou smrt a spustí se znova. Ještě že mladá má taky noťas... aspoň jsem v kontaktu se světem🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Poslední možnost načíst systém z dvd mechaniky a počkat co to udělá (jestli to něco udělá😃 )... ale ten mám v Ostravě a tak si budu muset do víkendu počkat... spíš než to mě sere, že já trouba jsem pořád odkládal zálohu a 1,7 GB dokumentů, včetně těch o mincích asi jsou v pr.... 😠
robert.kurucz@email.cz

No.. to ja si taky vzycky rikal ze si to zazalohuju a kaslal jsem na to, ale od te doby, co mi ve ctyrech mesicich trikrat odesel disk, tak jsem vylecej🙂 Snad se Ti to podari nejak obnovit.

Jestli máš problém s diskem a potřebuješ vytáhnout data, pošli mi na mail mail.greggy@tiscali.cz podrobný popis ( ať tu nezahlcujeme fórum ), co se ti přesně stalo, jakej máš PC ( typ disku atd. ). Zkusím se podívat, jestli by mne něco nenapadlo. Hlavně na něj zbytečně nic nezapisuj. Pokud vysloveně neodešel, data na něm jsou. Jde jen o to, jak je vytáhnout.

JJ... kámoš se zmínil o XP live boot, ale nevim... prej to vytáhne data jen z ramky atd. že tam je přístup na data z disku, mechaniku a usb...
Pecko MSI M670X
Procák AMD Sempron 3400+ , 1,80GHz
Hadr Fujitsu MHV2080BH, 80GB
Nejde najet ani nouzák, ani pod DOSem, když zvolíš jakoukoliv variantu, načte soubory, ale ukáže se hláška, "Pres Escape to cancel SPTD.sys" a hodí modrou smrt.
robert.kurucz@email.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.