Moderátoři: numismat, smith

Profilový obrázek
Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

#91 19. 10. 2007, 20:03

on to tak nemyslel, jak by mohl.😉

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

#92 19. 10. 2007, 21:09

Archy : Heloween byl Speedmetal, alespoň do 1990, pak už to možná byl jenom Hevík ( bohužel ). Pak už jsem je neposlouchal. Byla to hrůza. Ale 1985 - 1988, paráda.
No, prej jejich poslední elpo není tak špatný. Bohužel jsem jej ještě neslyšel, i když už vyšlo pře dlouhými a dlouhými časy.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#93 19. 10. 2007, 22:03

Pavelgregor: Máš recht, ako vždy.😉 Mal som rád Helloween ešte starý, s Kiskem, potom som sa mu už nevenoval. Na túto tému určite zareaguje Ladymacbeth...
To grofik: ... čo k tomu dodať? Ak sa Vám tu páčia moje slová vytrhnuté z kontextu, nech je tak. Myslím, že dosť ľudí tu pochopilo, že proti Slovákom nič nemám. Tu som hovoril o slovenskej aktuálnej hudobnej scéne. Sám som aj muzikant, viem o čom hovorím. Ale o hudbe sa prieť s kýmkoľvek odmietam, to je každého intímna záležitosť. Len som prezentoval svoj názor. O spisovnosti vlastného jazyka a o histórii sa naopak dokážem prieť s kýmkoľvek.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#94 19. 10. 2007, 22:36

to Archypov:na Vašu adresu je to môj posledný príspevok.Samozrejme som si nemohol odpustiť citovať celú Vašu"skepsu"na určitý problém!!!Dôvody Vám dúfam nemusím ozrejmovať?
Samozrejme sa my páči Váš uhol pohľadu podľa hesla"pokiaľ dvaja robia to isté nikdy to nie je to isté".
Ospravedlňujem sa nezainteresovaním je to diskusia do"tlachárne"😉 .nie je nález ako nález.😕

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#95 19. 10. 2007, 22:39

:roll:

Profilový obrázek
ladymacbeth

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

#96 19. 10. 2007, 22:59
Pavelgregor: Máš recht, ako vždy.😉 Mal som rád Helloween ešte starý, s Kiskem, potom som sa mu už nevenoval. Na túto tému určite zareaguje Ladymacbeth... To grofik: ... čo k tomu dodať? Ak sa Vám tu páčia moje slová vytrhnuté z kontextu, nech je tak. Myslím, že dosť ľudí tu pochopilo, že proti Slovákom nič nemám. Tu som hovoril o slovenskej aktuálnej hudobnej scéne. Sám som aj muzikant, viem o čom hovorím. Ale o hudbe sa prieť s kýmkoľvek odmietam, to je každého intímna záležitosť. Len som prezentoval svoj názor. O spisovnosti vlastného jazyka a o histórii sa naopak dokážem prieť s kýmkoľvek.

Neviem síce tak úplne presne, o čo ide v tejto téme, ale tu hľa moja reakcia:😈 😈 😈 😈 😈 😋 😁

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#97 19. 10. 2007, 23:02

:o WOW!

Profilový obrázek
ladymacbeth

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

#98 19. 10. 2007, 23:09
:o WOW!

.. no reakcia hodná starého metalistu, čo sa čuduješ😉

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#99 19. 10. 2007, 23:29

no Michalko, možná se budeš divit (co si takhle tykat?😉) ale Helloween jsem poslouchal v 7. třídě ZŠ, to bylo sice ještě za komančů na ohraných kazetách, ale už tehdy mi začímala růst "řepa" na SŠ už jsem měl vlasy skorem do půlky zad a Helloweeni pro mě byli dechovka, páč nejměkčí co jsem poslouchal byla Sepultura. Poslouchal jsem totiž hudební styly Death Metal, Grind Core a Noise. Noise jak už význam toho slova ukazuje, je asi nejrychlejší a nejtvrdší muzika, co tehdá byla. ona už to možná ani muzika nebyla😃 ale tenkrát v 17 letech to byl pro mě obrovský zážitek, když jsem si hodil třeba kapelu Exit13 (styl Noise) do walkmana a chodil po horách. Ten kontrast: totální nářez v uších versus stromy, ptáci, hory ... ve mně probouzel zajímavé vnitřní pocity ... a to upozorňuji, že jsem nebral žádné drogy😉

tak to jen taková malá kulturní vložka😃

Profilový obrázek
Michaela

Uživatel

Zaregistrován:
12. 10. 2007

#100 20. 10. 2007, 08:46

Kacuro s tou řepou jsi mě pobavil, já mám řepu od 7.tř.ZŠ do půl zad do dnes.
A ty vnitří pocity docela závidím,muselo to být fantastické,ikdyž bych interprety
zvolila ROCK. Pořád nevím,do jaké věkové kategorie tě zařadit a prosím říkej mi jakkoliv,ale Michalku vynech,předem děkuji.
Archy netušila jsem,že si muzikant,manžel je taky muzikant, skrz to se známe se Smolíkem a s názorem vás všech na Helloween by naprosto souhlasil, já jsem i přesto unešená z jejich posledního DVD ze Sao Paulo.
Jinak včera to bylo super,ale dneska to bude snad ještě lepší,jdeme s babama trsat na zábavu.Relax je potřeba.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.