Moderátoři: smith

Dráčku, kto ťa núti na všetko reagovať ? Tvoje neukojené vnútorné ego ? Nájdi si čas a niekedy si prečítaj svoje vlastné príspevky plné buzerácie a nenávisti. Toto fórum ti nepatrí, tak prečo všetkým naokolo vnucuješ svoje ne/chápanie podmienok tohto fóra ? Som myslel, že keď ťa zbavili moderátora, tak sa aspoň trošku zamyslíš prečo sa tak stalo...
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Rekl bych, ze vadily kukvymu ceny v EUR🙂
Ktere pritom nejsou pravidly nijak zakazany a jsme v EU kde se eury vetsinou plati a spousta lidi i v CR ma ucty v EUR (a o te stabilite je to bohuzel take pravda). Osobne nevidim duvod, proc se snazit tady rozdmychavat spory, coz bohuzel timto prispevkem delas (a to naopak pravidly zakazno je😉 ).
Nekomu ceny v EUR vadit muzou, ale to je jeho problem, ja nevidim zadny duvod proc by tu nemely byt.

Uznavam ze som to mohol napisat aj inak, ale mam tu na fore pocit ze na kazdeho kto tu ponuka mince na predaj a nepatri k aktivnym clenom fora. Sa hned spusti lavina toho co by mal a nemal a ked som si rano (pred rannou kavou) precital ze citujem
"Pri ponuke na predaj je treba udať pevnú cenu podľa pravidiel fóra...."
Povedal som si v pohode ma pravdu a vsetci sa na tom zhodli
Ale ked uzivatel hned doplnil fixne ceny a na to niekto dalsi napisal
"Byl bych pro,aby se tady dělali nabídky v Kč a ne v eurech."
Tak som si povedal ze by som mal nieco napisat, Kukvy navrhol aby sa na tomto fore robili ponuky len v CZK. Netykalo sa to len tohto vlakna a to nehovorim o tom ze nikto nepouzil vetu ako
Dobry den prosim mohli by ste doplnit ceny v CZK, alebo prosim podla pravidiel fora je potrebne doplnit ceny.
Proste mi to prislo ako buzeracia a ak by som ju aj nazval obtazovanim nic by sa na mojom nazore nezmenilo
vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.