Moderátoři: smith

Profilový obrázek
Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

#11 2. 12. 2013, 09:41
nevím zda buzerace, ale fórum je české... a nikdo Tě nenutí sem neco vůbec dávat, pokud Ti něco vadí

Dráčku, kto ťa núti na všetko reagovať ? Tvoje neukojené vnútorné ego ? Nájdi si čas a niekedy si prečítaj svoje vlastné príspevky plné buzerácie a nenávisti. Toto fórum ti nepatrí, tak prečo všetkým naokolo vnucuješ svoje ne/chápanie podmienok tohto fóra ? Som myslel, že keď ťa zbavili moderátora, tak sa aspoň trošku zamyslíš prečo sa tak stalo...

Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#12 2. 12. 2013, 10:51
nevím zda buzerace, ale fórum je české... a nikdo Tě nenutí sem neco vůbec dávat, pokud Ti něco vadí

Rekl bych, ze vadily kukvymu ceny v EUR🙂
Ktere pritom nejsou pravidly nijak zakazany a jsme v EU kde se eury vetsinou plati a spousta lidi i v CR ma ucty v EUR (a o te stabilite je to bohuzel take pravda). Osobne nevidim duvod, proc se snazit tady rozdmychavat spory, coz bohuzel timto prispevkem delas (a to naopak pravidly zakazno je😉 ).
Nekomu ceny v EUR vadit muzou, ale to je jeho problem, ja nevidim zadny duvod proc by tu nemely byt.

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#13 2. 12. 2013, 11:01

Pravda, abych byl objektivni, Stredo taky nemusel pouzivat slovo buzeracia.
Zkratka, zklidneme se a diskutujme prosim vecne🙂

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#14 2. 12. 2013, 11:13

Já si myslím že každý prodejce si může určit cenu jakou chce a v jakékoli měně. Bude však sám proti sobě neboť odradí některé potenciální kupce.😉

Profilový obrázek
kukvy

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2012

#15 2. 12. 2013, 14:31

Do chvíle než se do toho nevložil zbytečně STREDO to byla jen běžná konverzace mezi mnou a trevisem100 o
prodeji a koupi mincí.Nikoho jsem nechtěl buzerovat jen jsem byl línej hledat kurz a přepočítat.
Má pravdu TENZOR že je třeba se zklidnit a bejt v pohodě.

Profilový obrázek
Stredo

Uživatel

Zaregistrován:
17. 9. 2009

#16 2. 12. 2013, 14:58

Uznavam ze som to mohol napisat aj inak, ale mam tu na fore pocit ze na kazdeho kto tu ponuka mince na predaj a nepatri k aktivnym clenom fora. Sa hned spusti lavina toho co by mal a nemal a ked som si rano (pred rannou kavou) precital ze citujem

"Pri ponuke na predaj je treba udať pevnú cenu podľa pravidiel fóra...."

Povedal som si v pohode ma pravdu a vsetci sa na tom zhodli

Ale ked uzivatel hned doplnil fixne ceny a na to niekto dalsi napisal

"Byl bych pro,aby se tady dělali nabídky v Kč a ne v eurech."

Tak som si povedal ze by som mal nieco napisat, Kukvy navrhol aby sa na tomto fore robili ponuky len v CZK. Netykalo sa to len tohto vlakna a to nehovorim o tom ze nikto nepouzil vetu ako

Dobry den prosim mohli by ste doplnit ceny v CZK, alebo prosim podla pravidiel fora je potrebne doplnit ceny.

Proste mi to prislo ako buzeracia a ak by som ju aj nazval obtazovanim nic by sa na mojom nazore nezmenilo

vo svete numizmatiky sa rad naucim nieco nove od skusenejsich.

Profilový obrázek
trevis100

Uživatel

Zaregistrován:
26. 11. 2013

#17 5. 12. 2013, 06:13

Mince su uz neaktulane, vcera som predal vsetky naraz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.