aj napriek nekvalitným fotkám si myslím , že obidve mince sú originál, len bolo už opotrebené razidlo, prípadne bola minca dlhšie v obehu.
mince hore vyššie, denár 1630 Kremnica je relatívne bežný a 1 krajciar 1624 kutná Hora je o niečo lepší a stav je tiež pekný
blasko.juraj.ml@gmail.com

Dula77-Dekuji za informace,fotim to tu mobilem,a preposilam do tabletu,a do toho se my trepu ručky.Ohledně denárů a krejcarů,by mne těšilo kdyby byly cele obvody,jelikož by to byly překrásné mince,jelikož povrch je krasne lesklý a bez mikroskopických skrabancu.

Mám tu ještě jednu sběratelský bez cenou minci.Na licu v vertikální levé polovině je písmenko X možná K.V právě polovině je pismenko P možná B.V horizontální spodní polovině je nominal 2.A v horní je podle mne vidět siluleta 3hrote korunovační koruny.Na rubu nic nenajdeme,uplynulé roky si vybraly svou dan.
Obrázky:

=MiroslavMirka]
A zde je ten litevsky solidus.Akorad ze ten z odkazu je visualne lepším stavu.
Obrázky:
[/quot
Nesmíte cenu v odkazu brát doslova,Vaše mince se hodnotou blíží nule.
Sám jsem jich začátkem tohoto roku prodal na aukru v několika konvolutech kolem 700 kusů,ať již těchto litevských,nebo korunních....v mnohem lepších stavech za průměrně 20 Kč..za kus.
Na Vašem posledním obrázku si uplynulé roky svou daň nevybraly...černý peníz je ražen jednostranně..

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.