Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie

Není to nuda. Pokud dobře vím, tak ti jeden velmi laskavý člověk trochu pomohl k tomu, aby si alespoň částečně okusil záludnost a studii hradčanských známek. Je to pravý opak - zábava 😃 Mohu ti poradit jen jedno: určuj, určuj a určuj. Jedině tak objevíš to pravé kouzlo známek Hradčan. Devadesát procent lidí to odradí, ten zbytek má ale koníček na celý život 😁 😁

...má ale koníček na celý život😁😁
Cítim,že už nebudem dlho určovať...😋
Lenže ja mám tých koníčkov viac.Mňa zaujíma všetko.Preto mám vo všetkom strčený nos..A v ničom sa nevyznám.
Určovanie nie je nuda.To ja sa nudím..A láskavosť,nezištnosť,dobrota, človeka (DODDIE)? Všetko súhlasí.
Ja som ho varoval.Neposlúchol a poslal.
Bude prekvapkaný,keď s tým vybehnem na eBay.Nie na Aukro,tam sú problémy.😃
-s-

Přidávám jeden exemplář I/100, kde je dost dobře vidět tzv. pilování na pravém rámu a zároveň u jednotlivých vrypů vpravo vodorovné čárky (pod i nad otiskem hřebu). Celé mi to přijde, že jde u pravého rámu o nedotisk (papír nedosedl na celý obraz známky) kvůli pravému okraji, který byl v místech vodorovných čárek výše.
Obrázky:

Tohle je pekny exemplar. skoro si zacinam myslet, jako by to bylo poskozene nejakym ozubenym koleckem. Je to nejake pravidelne na pilnik...:-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.