Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Zdravím....nevím kdo jej používal😳

A lze to nějak 100% verohodně prokázat? Pokud ne, tak bohužel smůla..

Poznatek pro majitele psacích strojů:
psací stroje i docela starožitné z 19.století se stále normálně používají v USA. Ne, opravdu to není vtip. Přibližně 15% američanů v USA stále normálně používá psací stroje. Existují tam (v USA) servisy, údržbáři psacích strojů.
Mrkněte třeba na https://typewriters.com/ nebo hledejte "typewriter" na ebay.com . Také myslkím Amnazon prodává psací stroje pro USA.

Zdravím,
pardon, že som sem len tak vpadol bez prečítania si fóra, ale:
Je tu niekto z Košíc alebo niekde z východu Slovenska? Už dlho zháňam kontakt na nejakého zberateľa písacích strojov, ale bez úspechu. Mám v pivnici písací stroj Consul na diely alebo na renováciu. Plus doma ešte jeden kufríkový Consul, ale ten si chcem nechať, iba by som potreboval aspoň radu, ako ho dať dokopy, poruchu popíšem neskôr, teraz súri ten Consul v pivnici, lebo budúci týždeň sa bude pivnica vypratávať a reálne hrozí, že ten Consul skončí v smetí, čo by ma veľmi mrzelo, lebo mám rád staré mašinky a je mi niekedy do plaču, ako vidím, keď sa bezhlavo vyhodí niečo, čo by niekomu mohlo ešte urobiť radosť, alebo by tomu niekto vedel vdýchnuť nový život.
Foto dodám neskôr, keď niekto odpovie.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.