Čéče nejsem. Celej život přemýšlím, jak to udělat, abych byl a nedaří se. Beru jakoukoliv radu, jak se jím stát. Je to můj sen jím být 😁
Jinak je to firma vyrábějící SW a poskytující konzultace k účetnictví, k návrhům toků dokladů ve firmách, k firemním procesům a k podobným blbinkám. Žádná zábava, jen práce, práce a zase práce.
Mince jsou zábavnější, ale těma se neživím 😞

To ja bych zrovna vsechny tyhle "chutovky" strasne rad ochutnal...
Zatim sem zvladnul sneky a nektere morske potvory - no doufam ze jeste nekdy budu moct tesnout hmyz atd....

;) Ale nezvrhává,všechno je vpořádku,vždyť jsme tu dobře na střetech názorů,nebo né.😁

:o Haló Pehu! Už se neboj a koroptve tu taky nelítají!😃
Teď vážně, máš věru zajímavou práci po všech stránkách,nejeden z nás by Ti mohl závidět. A s takovými možnostmi,ty nemáš doma scaner Pehu ? Jak je toto možné? 😉 😁

:o Až teď jsem stačila shlédnout všechna foto a s obdivem Pehovi i omluvu posílám,kromě všude přítomných koz a velbloudů,je skoro všudepřítomný i Pehu. Možna ta Šmudla (Ty jeden Pehu! ) byla zaslouženě.😞 😎

No já se taky divím. Veřejně slibuji, že jen co se přestěhuji (doufám, že to bude ještě tento měsíc), tak si jeden koupím.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.