To patason: Pili už voni někdy Plzeň - ten hospodskej to pivo vyloženě hejčká...😁 😁 😁
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/

Patason : No doufám, že nechodíš na Spilku. Tam mě tak znechutili Plzeňku ( a to opakovaně ), že jsem ji pár tejdnů nepil. Jestli tam je někde opravdu dobrá hospůdka, dej vědět. Občas tam musím být přes noc. Tak bych zaskočil koštnout. Nebyl jsem teda ještě v pivovaru. Jaká tam je??? Apropo, nedaří se mi nějak sehnat nic o mincování v Plzni. Pokud by byly nějaké informace, udělal bys dobrý skutek.
Jinak pokud bude něco na Sběrateli v pátek jsem pro každou špatnost. Zajistil bych si tam spaní.

Jinak k tomu hejčkání. Máme ji ve dvou hospodách ( asi 100 metrů od sebe ). V jedný příšernej bublifuk, kterej se nedá pít ani nosem, a druhá famozní ( Plzeň se musí hodně ohánět )😆 😁 . A to ta první hospůdka je moje domovská!!! Klobouk dolů před výčepním v konkurenci.

Na Spilku chodím jen málokdy (aprp. Spilka je v pivovaře); nelíbí se mi ty velký prostory. Hospůdka má být útulná... Chodívám Na Parkán. Maj tam nepasterizovaný a hlavně nefiltrovaný PéÚčko a to je nedostižný. Lidi si sice občas stěžujou na obsluhu, že bývá protivná, ale pivo je tam prostě nejlepší. O špetku lepší je už jen přímo ve sklepích Prazdroje, ale tam je to spíš o Geniu Loci. A k těm dvěma hospodám... PU je nejlepší tam, kde mají sud ve sklepě a pravidelně čistí trubky. Pokud je sud pod výčepem a chlasí se průtokáčem, pivo se "rozbije" a nejni to ono...😋

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.