Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
Cicero

Uživatel

Zaregistrován:
20. 8. 2018

#1 16. 4. 2025, 11:54

Dobrý den,

snažíms se dopátrat bližší info k tomuto mosaznému kousku, na mlýnek na kávu je opravdu velký - výška cca 45 cm, šířka základny 28 cm. Jedná se o nějaký známější výrobek, nebo je to random mlýnek bez konkréntnějšího výrobce? Jsou tam nějaká označení, ale smysl mi dává pouze "Kaffee" na čele mlýnku, jinak to nedokážu s ničím spojit.

Je funkční. Kdyby někdo tušil, děkuji moc.

Profilový obrázek
stefanos532

Uživatel

Zaregistrován:
11. 10. 2015

#2 16. 4. 2025, 15:48

Kafemlýnek od firmy Bratří Ouhrabkových.

Profilový obrázek
Radomir

Uživatel

Zaregistrován:
17. 4. 2025

#3 17. 4. 2025, 18:33
Dobrý den, snažíms se dopátrat bližší info k tomuto mosaznému kousku, na mlýnek na kávu je opravdu velký - výška cca 45 cm, šířka základny 28 cm. Jedná se o nějaký známější výrobek, nebo je to random mlýnek bez konkréntnějšího výrobce? Jsou tam nějaká označení, ale smysl mi dává pouze "Kaffee" na čele mlýnku, jinak to nedokážu s ničím spojit. Je funkční. Kdyby někdo tušil, děkuji moc. ...

Čo sa týka mlynčekov na kávu, skúste pohľadať zo stránky: https://www.old-coffee-grinders.com/

Sú tam veľmi dobré a zaujímavé informácie pre všetkých zberateľov mlynčekov.

Profilový obrázek
Cicero

Uživatel

Zaregistrován:
20. 8. 2018

#4 17. 4. 2025, 22:32
Čo sa týka mlynčekov na kávu, skúste pohľadať zo stránky: https://www.old-coffee-grinders.com/ Sú tam veľmi dobré a zaujímavé informácie pre všetkých zberateľov mlynčekov.

Perfektni, díky moc.

Profilový obrázek
kacena

Uživatel

Zaregistrován:
6. 1. 2019

Profilový obrázek
Cicero

Uživatel

Zaregistrován:
20. 8. 2018

#6 22. 4. 2025, 20:00
Poděkovatř byste měl hlavně stefanos532, která vám perfektně určila výrobce, tedy továrnu firmy Bratři Ouhrabkové!!! "...Počáteční výroba dřevěných kávomlýnků byla rozšířena o cestovní mlýnky značky TRAMP, nástěnné mlýnky, nástěnné mlýnky s děleným mletím na kávu a žito (patent firmy) a mlýnky na koření. Tyto výrobky pod názvem B. O. GARANTIE se v krátkém čase staly uznávanou prvotřídní značkou nejen v Evropě, ale i v zámoří..."

Samozřejmě jsem tak učinil palcem nahoru.

Profilový obrázek
Cicero

Uživatel

Zaregistrován:
20. 8. 2018

#7 22. 4. 2025, 20:00
Poděkovatř byste měl hlavně stefanos532, která vám perfektně určila výrobce, tedy továrnu firmy Bratři Ouhrabkové!!! "...Počáteční výroba dřevěných kávomlýnků byla rozšířena o cestovní mlýnky značky TRAMP, nástěnné mlýnky, nástěnné mlýnky s děleným mletím na kávu a žito (patent firmy) a mlýnky na koření. Tyto výrobky pod názvem B. O. GARANTIE se v krátkém čase staly uznávanou prvotřídní značkou nejen v Evropě, ale i v zámoří..."

Samozřejmě jsem tak učinil palcem nahoru.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.