Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
achondrit

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2015

#61 3. 3. 2016, 23:28
Je mi vas lito. Ale každemu sve. Věřte tomu jako doktriňe,komunizmus si myslel že bude věčně,ale padl. A tak postupem času padnou vaše cirkonově - vědecke metody nekonečnych miliard,jako mydlova bublina prasknou a vymizei z časem. A vy toho s časem budete svědkem,jen budete si mumlat pro sebe kam poděly ti miliardy ? Mimochodem,znam jednoho Chocholouška Prokopa,a ten byl jeden z Velikych spisovatelu Česka sve doby,jako Svatopluk Čech. Ale ti jmena vam nic neřikai,jelikož je cirkon to nepodtvrdil :-D . Zaujata zaslepenost bráni pokroku,žijte ve svem omylu kterej jste zvolil,budiž.

Jáchyme Romane 75, mě je Vás skutečně líto, hoď ho do stroje... né, za to může opravdu chybná elektronka E13 z našeho podnikó Katoda Olomóc, připojuje se k omluvě i naše fabrika!

Profilový obrázek
Roman 75

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2016

#62 3. 3. 2016, 23:43

Nemate žadnou pravdu s miliony. Škoda že nikdo vic neřika. A omluvu od vas berem,i když byla vysmivavě spupna,to je tim vašim věkem. Fabriku sem netahejte,odpovidejte jen za sebe,jak tomu patři.

Profilový obrázek
achondrit

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2015

#63 4. 3. 2016, 00:13
Nemate žadnou pravdu s miliony. Škoda že nikdo vic neřika. A omluvu od vas berem,i když byla vysmivavě spupna,to je tim vašim věkem. Fabriku sem netahejte,odpovidejte jen za sebe,jak tomu patři.

Škoda, že se neumíte pobavit jednou vtipnou hláškou z jedné české komedie...

Profilový obrázek
Roman 75

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2016

#64 4. 3. 2016, 00:30

Mluvime zde ne pro vtip. Ale smich pomáha ovšem,uvolni napěti v neřešitelne situaci jedince.

Profilový obrázek
angell

Uživatel

Zaregistrován:
11. 10. 2011

#65 4. 3. 2016, 00:40
Země ve dnešni podobě jak ji zname ma 1000.000 let. Zmiňoval o tom americkej jasnovidec Edgar Cayce,asi o něm někdo už slyšel. Žadne miliony,žadne analizy do nekonečna,jen pravda. Nejsme na burze,kdo da vic milionu ten drsňak vědec. K smichu to je. Je vam 5 let ? Proč nepatrate sam ? Věřite že podle stopovych prvku rozpadu určitych latek jde určit jak jste vypadal před 150 lety ? Nemyslite že to nejde ? Jste nebyl přece na tomto světě. Staři toho pozna se jen jasnovidně,ale na to je třeba mít dar !

Takové lidi by měli zavírat...jste blázen

Profilový obrázek
Roman 75

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2016

#66 4. 3. 2016, 01:01

Takové lidi by měli zavírat...jste blázen . Nemužu za to,že pořad mate strach opustit svoji skořapku předsudku,a jit ke svobodě a Slunci ven.

Profilový obrázek
angell

Uživatel

Zaregistrován:
11. 10. 2011

#67 4. 3. 2016, 01:08

Tady to zavání nějakým fanatizmem.Prosím obraťte se na odbornou pomoc ,na nějaké lékařské forum,nebo na nějaké věštecké stránky.Toto je forum o minerálech.

Profilový obrázek
achondrit

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2015

#68 4. 3. 2016, 01:19
Tady to zavání nějakým fanatizmem.Prosím obraťte se na odbornou pomoc ,na nějaké lékařské forum,nebo na nějaké věštecké stránky.Toto je forum o minerálech.

Řekl bych, že náš Roman jede v nějakých paranormálních spirituálních aktivitách... jeho mejl poutnik@mail.ru jsem vygooglil a hádejte, pod čím jsem ho ještě našel diskutovat? Ouija - Spiritualistická tabulka, to jsou mi věci, kam se meteority hrabou.

http://www.paranormal-activity.estranky.cz/clanky/vyvolavani-duchu-a-komunikace-s-nimi/ouija---spiritualisticka-tabulka.html

Profilový obrázek
angell

Uživatel

Zaregistrován:
11. 10. 2011

#69 4. 3. 2016, 01:21

Ježiš to bych potřeboval.V baráku mi něco chodí po půdě.

Profilový obrázek
Roman 75

Uživatel

Zaregistrován:
1. 3. 2016

#70 4. 3. 2016, 01:24

Tady to zavání nějakým
fanatizmem.Prosím obraťte se na
odbornou pomoc ,na nějaké lékařské
forum,nebo na nějaké věštecké
stránky.Toto je forum o minerálech. Přesně tak,o mineralech. Ale ja nezačal sem vnašet něco jineho ,jen odpovídal,vy pořad z temy odjižděl,majic pocit uraženeho ego. Zustaňme vědecky u tematu a je to všechno,tak ma bejt.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.