Zdravím Ťa dadoxylon. Aspoň že Ty dokážeš človeku pozdvihnúť náladu, respektíve Tvoje exempláre. Dnes bolo pochmúrne počasie a zatiahnuté celý deň. Vyzeralo to ako polárna noc. Ešteže ten prvý achátik sa tak milo tvári. Ako mladá holka čo len narýchlo vytiahne rúž, natrie na pery a potom ich pekne vyšpúli do úsmevu.😋
Musím uznať, že tie Doubravice dokážu zaujať. Z tej druhej vzorky dolu z ľavej strany ako keby chcelo vykuknúť nejaké oko. Už napoly sleduje kde sa to vlastne ocitlo. 😃 😳
A inak kvitujem, že milimetre sú v poriadku a pravdaže aj medzery medzi nimi.😆 😆 😁

Ahoj TONY.Tak zas jeden pro tebe pro lepší náladu...🙂 Tady kolem Mladý Boleslavi je taky zataženo a deštivo tak jsem v dílně a brousím tu hromadu kamení kterou jsem si přez rok natahal domů.
Jsem rád že se už vše vysvětlilo a slibuju že už to bude tak napořád s milimetrama číslama a mezerama... 😆 😆 😁
A tak já sem dva.
- 55 x 45 mm
- 85 x 20 mm
Obrázky:

Chlapi, nádherné kúsky. Deň čo deň žasnem nad farbami, ktoré tie acháty majú. Mám na vás ale otázku. Koncom tohto roka plánujem navštíviť jednu konferenciu v Ostrave, a chcel by som to spojiť s návštevou lokality Hončova hůrka. Má to tam ešte vôbec zmysel v dnešnej dobe, lebo počul som o tom nie príliš kladné ohlasy.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.