Nebol som tu nejaký čas ale musím Vám chlapci zložiť poklonu. Na niektoré obrázky sa veľmi dobre pozerá. Dadoxylon na Tvoje fotky z príspevkov 4084 až po posledný 4119 ťažko reagovať. Tu je zbytočná akákoľvek pochvala keď ju nemožno vyjadriť obyčajným slovom. Jednoducho sa na tú krásu a eleganciu stačí pozerať a nechať pracovať fantáziu. Pre Ixtara a ostatných taktiež. Vita sa nanovo začal angažovať so svojim úchvatným achátovým makro-svetom. Toto je aspoň jedno z normálnych vlákien na tomto fóre, ktoré dovolím si tvrdiť, má na mňa pozitívne účinky. Ak by som to troška prehnal, tak možno hovoriť o určitej terapii vizuálnych vnemov. Momentálne absolvujem kúpeľnú liečbu a okrem mojich kostí (preparovaných titánom), mi ako tak pozerám, pribudla ďalšia liečebná procedúra. 😳 😋 😆 😁
Dadoxylon, kamaráde ešte sa mám kurírovať viac ako dva týždne, tak dúfam, že niečo krásne pre povzbudenie ducha tu vložíš. Pravdaže toto platí aj pre ostatných tunajších skalných. Díky.

Zdravím všechny po týdnu a obzvlášť nového kolegu cavalera74.Viděl jsem hodně kamenů z Pamětníku.Je to pojem.
Ahoj TONNY jsem rád že tě moje kameny léčí stejně dobře jako v lazních nějaká pěkná prsatá masérka 😁 😁 😁 Brzy se uzdrav a moc ti ty lázně závidím !!!😉
Pro tvoji potěchu tvého oka ale i ostatním posílám výhled z jižních strání pod Morcínovem z dneška.Tenhle výhled se člověku nikdy neokouká.Věže trosek jsou přesně v zákrytu tak je vidět jen jedna věž.Panna.
Druhé foto je achát z Cidliny 90 x 45 mm.
Obrázky:

Parádne kamene kolegovia. Ja už ani nereagujem, len ticho závidím a dúfam, že sa mi tam raz tiež podarí dostať a niečo aj nájsť. Pridávam pre zmenu pár čerstvo vyleštených, ešte teplých kosciolákov, všetko malé kamene cca 6-7 cm. No a ten posledný modrý je drevený achát, teda vo vákuu stabilizovaný nádor pagaštana 4 cm x 6 cm.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.