TONY-KK MPK
No bude to ještě zábava tohle dát do lesku.Já dělám dřeva spíš okrajově tak na tyhle velký kusy jaksi nejsem nachystaný.Já to neříznu.To musím někde nechat udělat ale broušení už bych mohl zmáknout.Člověk má z toho kusu radost když ho najde a pak ho umyje wapkou a vidí ty barvy.Jak ten barevný střed ostře kontrastuje s tím černým krajem.Pak ta euforie rychle pomine a je jediná otázka jak dál😞 I na to jsem myslel že ho píchnu do skalky.Akvárko nemám tak jedině že bych ho hodil do jezírka mezi KOJ Kapry😆 ale to mu neudělám.Chvíli to potrvá ale bude 🙂
TONY Ahoj po delší době.Rád tě"vidím" spíš čtu😃 .Další "pokuk" bude ale až budu doma o víkendu a něco zas vyblejsknu.Jsem teď momentálně pracovně pryč.Dřevo bude ale tak v horizontu měsíců 🙂

ahoj Dadoxylon, tak jsem si je dal udělat a jaksi málo odpadu, to abych začal šetřit nebo hodinařit v práci. Bohužel velké ametysty jsou ponekud nestabilní po namočení a oschnutí se lámou a pokud nejde ze spáry vyčistit jíl tak je to na vyhození. Nevadí určitě bude nová jamka a snad i ty konské hlavy. Myslím se se zase uvidíme, mám v plánu jezdit k Lomnici neboli k Morcinovu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.