Moderátoři: blazek007, Admin - Zdeněk Jindra, smith, doddie

Na mém obrázku 4C (ŘZ 13 3/4) si prohlédni rohy, které mohou vzniknout, ale taky nemusí, můžou ti pomoct s rozlišováním perforací. Více informací o průběhu tisku a perforací najdeš v úvodu příručky Hradčany 5h tmavě zelená I až VI na http://www.filaso.cz/prirucky-knihtisk Tvoje známka s propagačním razítkem je podle mne HZ 13 3/4 : 13 1/2. Princip měření podle zoubkoměru máš správný, já osobně ho používám minimálně a velké zkušenosti získané praxí nemám. K určení mých známek používám srovnávací metodu pomocí vzorových ověřených známek. U perforací A a C je třeba měřit opravdu pečlivě, protože u nich lze lehce dojít k špatnému určení.
Obrázky:

Pre Brett:
velmi zaujimava odpoved..., kazdopadne som si isty, ze plati obojstranne:
- Ja (Robi13) naucit sa rozpoznavat zubkovanie
- Ty (Brett) naucit sa odpovedat na otazku prip. nereagovat na nu
kazdopadne dakujem za ochotu

Robi13 - budem k Tebe otvorený a úprimný - dúfam, že to oceníš a posunie ťa to či už vo filatelii, alebo v inej oblasti života ďalej ...
Ja proste neverím, že si tak blbý, ako sa tu prezentuješ. Svedčí o tom okrem iných aj príspevok #33. Začínam mať silný pocit, že si tu robíš z ľudí srandu a "dobrý deň". Mňa neber do úvahy, ale tie vysoko odborné a neoceniteľné rady zo strany odborníkov na tomto fóre čo si tu dostal (bezplatne) si nevážiš a berieš to ako samozrejmosť !!!
Tie Tvoje kecy, ako si tie rady vážiš a ako všetkým ďakuješ ... bla, bla, bla ...
ZOBUĎ SA !!!
Máš dve možnosti: Buď si tie rady konečne vezmeš k srdcu a budeš pánu Bohu, ďakovať za toto fórum a za tých odborne zdatných ľudí, čo sú Ti tu ochotný NEZIŠTNE poradiť a pomôcť, aby si sa posunul ďalej, alebo to vzdaj a nájdi si inú zábavku (štrikuj, háčkuj, vyšívaj ...).
PS: A neďakuj mi. Bolo by to z Tvojej strany neúprimné a pokrytecké ...

Brett napsal/a:
- blbý..., Tie Tvoje kecy, ZOBUĎ SA !!! Máš dve možnosti, Mňa neber do úvahy, ale tie vysoko odborné a neoceniteľné....,(štrikuj, háčkuj, vyšívaj ...). Buď, alebo a neďakuj
pre Brett:
doddie, smith, stefanos532 a zoubek-05 mi tu na fore velmi pomohli (a to dokonca aj s literaturou) ale to sa teba netyka. Rozhodne je zaujimavy a v celku ma pobavil tebou odporuceny vyber novych zabaviek ale v pohode nesudim ta. a na zaver ako to ma zoubek-05 na konci napisane "Mluv jen tehdy je-li to lepší jak mlčení."

Príspevok #27 + 28 ...
Na ten link si sa nepozrel - všetko tomu nasvedčuje ... Viacerí na tomto fóre už prišli na to, že dobre mienené rady smerované na Teba sú zbytočné plytvanie časom ...

Robi13, Tobě nějak v zápalu uniklo že tohle fórum není pro pobavení, ale má sloužit filatelistům získávat od zkušenějších kolegů rady a pomoc. Co se týká Tebe, v Česku máme takové hezké přísloví - něco o házení perel sviním. Pokud vyjmenuješ Ty, kteří Ti pomohli, ale jejich rady si nebereš k srdci, sedí to na Tebe jako ulité. Máš tady otevřeno několik témat, ale každé je zaplaveno Tvými příspěvky kde do nekonečna měříš zoubkování. Navíc na známkách, které svojí kvalitou patří do odpadkového koše. Mne - a myslím si že i ostatní - by velice zajímalo co vlastně hledáš a doufáš že najdeš? Nějak nechápu smysl Tvé práce.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.